Broeken

Broeken Broeken 2 resultaten

Broeken

BR&DY is een Nederlands modelabel voor vrouwen die van fashion houden. Om de modebewuste vrouw te blijven verassen bieden wij steeds wisselende collecties aan welke de  modetrends van het moment omvatten. De modetrends gecombineerd met het eigen ‘BR&DY handschrift’ zorgt ervoor dat de collecties kunnen worden omschreven als stijlvol, modern, vrouwelijk met een stoere touch.

De items in de collecties sluiten perfect op elkaar aan waardoor er met dezelfde items verschillende looks gecreëerd kunnen worden. Elke vrouw heeft een persoonlijke stijl welke zij wil terug laten zien in haar outfit, of zij nu voor een moderne set gaat om te shoppen of stijlvol gekleed wil voor een meeting op kantoor, met items van BR&DY kan zij voor elke gelegenheid de perfecte outfit stijlen.

Een outfit is in de ogen van BR&DY pas echt perfect als deze ook comfortabel zit. Om het draagcomfort te optimaliseren wordt er veel aandacht besteed aan pasvormen en gebruik gemaakt van fijne materialen. Niet alleen een outfit waar jij mooi in bent maar ook een outfit waarin jij jezelf op jouw gemak voelt, dat is de kracht van BR&DY.